Klassista hierontaa
RAISIOSSA ja TURUSSA

Klassista hierontaa Raisiossa ja Turussa

Palvelut - Pihqa-tuotemyynti

Luonnon parantava voima nykypäivän ihmisen käyttöön

Pihqa-kuusenpihkavoide tuo ikivanhan kansanperinteen nykypäivän ihmisen käyttöön.

Kuusenpihkaa on käytetty Suomessa sukupolvien ajanihon pienten vaurioiden hoitoon. Pihqa-voide valmistetaan täsmälleen samalla tavalla kuin sata vuotta sitten, kun käytetty resepti kehitettiin. Voiteeseen käytettävä kuusenpihka kerätään käsin, puita vahingoittamatta. Pihqa-voiteet sisältävät ainoastaan suomalaista kuusenpihkaa sekä valkovaseliinia.

PIHQA Kuusenpihkavoide 10 %
PIHQA Kuusenpihkavoide 10 % (27,5 ml)

Monikäyttöinen suomalainen kuusenpihkavoide ihon pienten nirhaumien, kuivien ihoalueiden (myös kynsinauhat ja huulet), kovettumien, hyönteisten puremien, rohtumien, hiertymien ja pienten ihovaurioiden hoitoon.

Pihqa Pet
Pihqa Pet lemmikkieläinten ihon naarmuihin, hiertymiin ja hyönteisten pistoihin. Pihqa Pet toimii loistavasti myös tassuvoiteena pehmentäen ja suojaten tassuja ja polkuanturoita kuralta, kylmältä sekä maantiesuolalta. Se sisältää aitoa suomalaista kuusenpihkaa 15 %. Antiseptinen pihka pitää lemmikkisi tassut kunnossa.

Pihqa Horse
Pihqa Horse hevosille, se sisältää aitoa suomalaista kuusenpihkaa 20 %.


Tiesitkö kuusenpihkasta:

Pihka on eteeristen öljyjen ja luonnon hartsien seos, jota havupuut erittävät pihkasolujen välissä oleviin pihkaonteloihin ja pihka tiehyeisiin. Pihkassa on itseasiassa satoja eri ainesosia kuten antioksidantteja ja flavonoideja. Pihka on antiseptinen, tulehduksia vähentävä ja sillä on uusiutumista edistävä vaikutus.

Pihkapohjaisia tuotteita käytetään laajasti ihon eri ongelmiin ja vaurioihin kuten mm. halkeileviin sormenpäihin ja kantapäihin, kuiviin kynsinauhoihin, huuliin, ihon haavaumiin ja naarmuihin ja erilaisiin ihottumiin, sieniin kuten hiivasieni ja silsasieni, hyönteisten pistoksiin, palovammoihin, auringonpolttamiin, luomiin, huuliherpekseen, finneihin, syyliin ja känsiin, kuivaan ja kovettuneeseen ihoon, myös päänahkaan, atooppisen ihon ja psoriasin oireiden lieventämiseen.

Pihqa1

Pihqa2

Pihqa4

Pihqa3

Pihqa5

Helmenloiste
Ylös